menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Večer reprezentace Golf Clubu Brno

26. 01. 2023

V pondělí 23. ledna se na Kaskádě uskutečnil Večer reprezentace Golf Clubu Brno. 

Za účasti reprezentantů, rodičů, trenérů, sponzorů a vedení klubu a resortu byly kapitánem reprezentace Milanem Mojžíšem prezentovány výsledky loňské úspěšné sezóny - nejúspěšnější v dosavadní historii klubu. Úspěšní reprezentanti převzali z rukou prezidenta klubu Antonína Jízdného a předsedy představenstva Golf Brno, a.s. Vladimíra Plašila krabice míčů.
Hráčem roku 2022 byl vyhlášen Filip Jakubčík, juniorkou roku je Julie Oplatková.

Během večera byl v krátkosti představen tréninkový systém reprezentace, tréninky nejmenších dětí v Kaskáda Golf Academy a plánované sportovní akce, které bude v roce 2023 hostit Golf resort Kaskáda.

Děkujeme všem, kteří se na Večeru reprezentace organizačně spolupodíleli a děkujeme hráčům, kapitánům a trenérům za dosažené výsledky.

Fotogalerie z akce ke stažení zde...

Nabídka sponzoringu reprezentace Golf Clubu Brno
Pokud Vás, spolu s námi, baví tréninkový systém a zejména úspěchy naší reprezentace, budeme rádi, pokud nás sponzorsky podpoříte. Možnosti jsou docela široké a umíme připravit partnerskou spolupráci na míru. V případě zájmu, prosím, kontaktujte kapitána reprezentace Milana Mojžíše na milan.mojzis@golfbrno.cz a tel. +420 606 644 490.