menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Staří vs. Mladí 2023

24. 04. 2023

V sobotu 22. dubna proběhl na Kaskádě 4. ročník tradičního mezigeneračního souboje s názvem „Staří vs. Mladí“, novodobého souboje brněnských golfových teamů. Po sérii dvou bolestivých proher v řadě vedli dosavadní měření sil Staří 2:1 nad Mladými, bylo tak o co bojovat!
Dopolední foursomes se nesly v duchu předešlých let. Zkušení Staří deklasovali Mladé pušky jak po psychické, tak i herní stránce, Staří ovládli foursomes v poměru 3:2. Přesto si letošní odvetu nenechali Mladí ujít, na singly vyrazili psychicky obrnění a po singlech a výsledku 10:5 konečně po 2 letech zvítězili!!!
Celkový stav dosavadních mezigeneračních utkání je tedy vyrovnaný 2:2 a v každém táboře se stále formují dvojice, které si do dalších ročníků nesou předsevzetí svého protivníka konečně vydrtit. Jednou z takových dvojic je i kapitán Mladých s kapitánem Starých, kteří to mezi sebou mají 3:1 pro druhého jmenovaného.
Příští rok očekáváme opět zajímavá a napjatá utkání.
Za vítězné Mladé nastoupili:
O. Symerský, S. Nestrašil ml., D. Jízdný, P. Gál, M. Kočica, A. Studený, R. Pros ml., V. Jochmann, J. Černý, R. Frank (kapitán O. Symerský)
Za Staré bojovali:
J. Symerský, T. Jízdný, M. Stehlík, P. Šustek, J. Krejčí, P. Hensl, P. Míča, D. Foret, J. Vokřál, T. Kadlec (kapitán J. Symerský)
Děkuji všem zúčastněným i podpůrnému týmu. Opravte kyčle a příští rok se těšíme, jak nám dáte zase zabrat.

Za vítězné Mladé,
Ondřej Symerský