menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Otevření Železné devítky na letní grýny

07. 02. 2024

Vážené členky, vážení členové klubu.

Vzhledem k lepšícímu se počasí vás chceme informovat, že od čtvrtka 8. 2. 2024 je ŽELEZNÁ devítka otevřena v částečném „letním provozu“. Hra bude umožněna na letní grýny, k dispozici jsou zimní odpaliště (dámské a pánské), hřiště není označeno kolíky. Hra a rezervace tee time je možná vždy od 10 hodin z důvodu ochrany grýnů před případnou ranní námrazou. Vzhledem k větší měkkosti grýnů apelujeme na jejich zvýšenou ochranu (důsledné vypichování, neběhání,…). V případě výrazného zhoršení počasí (zejména z důvodu mrazů) mohou být přechodně grýny přesunuty znovu na zimní.
Tréninkové plochy - chipping, putting či akademie jsou také pro váš trénink k dispozici. U drivingu zatím čekáme na jeho vyschnutí, aby mohl být prováděn sběr míčů.
Odbavení pro hru na hřiště probíhá standardním způsobem, je tedy potřeba mít rezervován teetime a provést jeho odbavení na recepci nebo on-line. Nezapomeňte prosím, že hra na hřišti platí pro členy, kteří mají zaplacen hrací poplatek na rok 2024!

Kolektiv Kaskáda