menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Mistrovství ČR družstev mládeže do 14 a 18 let - dvakrát 2. místo

05. 10. 2021

První říjnový víkend (1.-3.10.) byl ve znamení finálových turnajů Mistrovství ČR družstev mládeže do 14 a do 18 let. Ve všech soutěžích jsme měli zástupce.
V Mistrovství ČR smíšených družstev do 14 let, které se hrálo na Svratce, obsadilo naše družstvo 4. místo, když po semifinálové prohře až v play-off s GC Austerlitz prohrálo v boji o bronz se silným Albatross GC poměrem 4:1.
V Mistrovství ČR družstev chlapců do 18 let (hřiště Kotlina Terezín) naši hráči postupně vyřadili GC Black Bridge a Beskydský GK. Ve finále narazili také na Albatross GC a stejně jako hráči U14 mu podlehli 4:1 a skončili tak na pěkném 2. místě.
V Mistrovství ČR družstev dívek do 18 let (hřiště Praha Motol) obsadily naše hráčky také 2. místo. Po vyřazení Prague City GC a Beskydského GK nestačily až ve finále na družstvo GC Olomouc, kterému podlehly až na první jamce play-off...
Všem hráčům a kapitánům děkujeme za předvedené výkony a gratulujeme k medailovým úspěchům!

Družstvo U14 startovalo ve složení: Tomáš Fašina, Tereza Fialová, Julie Oplatková, Ester Otiepková, Ondřej Šustek; kapitán Petr Šustek.
 

Složení družstva U18 Chlapci: Adam Benčík, Bence Bertényi, Bence Kötel, Václav Starý, Jan Šustek; kapitán Milan Mojžíš.
  

Složení družstva U18 Dívky: Barbora Bujáková, Sofie Hlinomazová, Mariana Poláková, Tereza Zavřelová, Anna Zapletalová; kapitánka Lucie Hinnerová.