menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Informace k provozu hřiště

30. 03. 2023

Od soboty 1. 4. 2023 otevíráme i třetí devítku - KAMENNOU. Bohužel je téměř celá jamka č. 6 poničena od divokých prasat. Na opravě se intenzivně pracuje. Bez pomoci přírody (růst trávy) však nelze fairway dát do 100% stavu. Proto budou na této devítce prozatím pro hru uzavřeny jamky č. 6 a 7. Buggy povoleny.

Hřiště bude prozatím otevřeno v režimu: 18 jamek - budou se pravidelně střídat kombinace  Železná - Dřevěná a Dřevěná - Železná. 7 jamek - devítka Kamenná.

Veškeré tréninkové plochy jsou otevřeny. Z důvodu stále nízkých nočních teplot jsou vydavačky míčů často ráno zamrzlé. Pro tyto případy je možné zakoupit si koš s míči přímo na recepci.  

Odbavení pro hru na hřiště probíhá standardním způsobem. Je tedy potřeba mít rezervován teetime a provést před hrou jeho odbavení na recepci nebo on-line. V případě, že svůj rezervovaný čas nevyužijete, je potřeba ho zrušit (ve vaší aplikaci, telefonicky nebo mailem na recepci). Pomáháte tak ostatním členům.

Nezapomeňte prosím, že hra na hřišti platí pro členy, kteří mají zaplacen hrací poplatek na rok 2023.