menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Členské karty ČGF

10. 04. 2021

Od pondělí 29. března je možné vyzvednutí členských karet ČGF na recepci resortu. Karty jsou letos vydávány naposledy a souběžně je také možné začít využívat elektronickou členskou kartu, dostupnou v mobilní aplikaci ČGF.
Tisková zpráva k členským kartám ČGF...

Pokud využíváte kartu ČGF pro „nabíjení“ golfových produktů, jako je např. koš míčů na driving range, máme pro vás skvělou zprávu. Na Kaskádě již nemusíte používat pouze plastovou verzi této karty. Na recepci a vydavačce míčů jsme instalovali nové zařízení, které umí číst elektronickou kartu ČGF ve vašem mobilním zařízení. Při nákupu předložíte vaši elektronickou kartu = QR kód, recepce vám nahraje počet košíků a následně QR kód přiložíte ke čtecímu zařízení na vydavačce míčů.

Plastové karty a stávající čárové kódy zůstávají stále v platnosti. Kartu nevyhazujte. Můžete ji používat mnoho let, neboť magnetický proužek na kartě lze používat stále a můžeme vám tedy na kartu nahrávat produkty neomezeně i nadále.