menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Challenge Tour 2024

04. 06. 2024

V termínu 10.-16.6.2024 se na našem hřišti uskuteční tradiční Challenge Tour, turnaj druhé nevyšší evropské profesionální soutěže. Devítky Kamenná, Dřevěná a driving range budou pro tyto dny uzavřeny. Pro hru bude otevřena devítka Železná a Akademie. 
Během turnaje vám hřiště Čeladná a Ostravice poskytují slevu 200 - 300 Kč na fee. Dále ve dnech 15.-16.6. je pro členy domluvená cena za fee 500 Kč na hřišti Slavkov. Rezervujte si čas na Slavkově co nejdříve.

Prosíme Vás, abyste během hry na jamkách, sousedících s devítkou Kamenná (jamky č. 1, 2 a 3 Železná), dbali zvýšené opatrnosti, nevstupovali na ně a nerušili hlukem hráče, hrající profesionální turnaj.

Souhrn upřesnění možnosti hry na Kaskádě:

  • Po 10.6. – Ne 16.6. otevřená pro volnou hru devítka Železná. Pro tyto dny platí běžný způsob rezervace vašich startovních časů a buggy.
  • Parkování - pro členy je k dispozici horní štěrkové parkoviště. Před vjezdem bude hlídat ochranka, která bude pouštět členy a diváky. Hlavní parkoviště je uzavřeno pro hráče. Vjezd není umožněn ani členům s předplaceným parkováním.
  • Restaurace bude pro členy otevřena každý den, kromě středy 12.6.
  • Všechny tréninkové plochy budou po dobu turnaje uzavřeny
  • Akademie otevřena ve standardním režimu, platí běžný způsob rezervace startovních časů
  • Buggy pro hru budou povoleny