menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

V NGTM 3 x 3. místo pro naše mladé naděje!

10. 05. 2021

Uplynulý víkend 7. - 9. května byl ve znamení druhých turnajů našich nejvyšších domácích túr - CGAT a NGTM, které dostali výjimku od Ministerstva zdravotnictví pro uspořádání.
Lépe se dařilo mladším hráčům na dvoudenní Národní golfové túře mládeže na hřišti v České Lípě, kde si pro třetí místa došli Ondřej Šustek v žácích, Ester Otiepková v žákyních a Petr Pololáník v kadetech. Těsně za medailovými pozicemi skončili Julie Oplatková - 5. místo v žákyních, Tomáš Sobotka - 4. místo v kadetech a Anna Zapletalová - 5. místo v kadetkách.
Na třídenní Czech Golf Amateur Tour na Kunětické Hoře se opět více dařilo ženám - do Top 10 se vešly Sofie Hlinomazová (8.) a Barbora Bujáková (10.). Cutem prošly ještě 16. Tereza Zavřelová a 20. Karolína Stará. Mezi muži dosáhl nejlepšího umístění Jan Šustek na 13. místě, Standa Nestrašil skončil 15., Jan Pololáník 18., Richard Polan 26. a David Jízdný 31.