menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Staří vs. Mladí

28. 04. 2022

V sobotu 23. 4. 2022 proběhl na Kaskádě patřičně vyhecovaný a dlouho očekávaný souboj generací ........... bitva starých a mladých brněnských golfových teamů.
Výsledek ranních foursomů 2:2 a odpoledních jamkovek 4:4 znamenal celkové skóre 6:6, což ve finále znamená, že podle rydercupových zvyklostí se z celkového vítězství radují na základě posledního výsledku před dvěma lety opět staří zkušení a ostřílení pardálové.
V novodobé historii těchto klání překlopili vedení na svou stranu staří v poměru 2:1.

Za vítězné staré se bitvy zúčastnili Tomáš Jízdný, Petr Hensl, Pavel Míča, Mirek Stehlík, Adam Studený, Vilda Ráček, Martin Veselý, Jakub Krejčí a Jirka Symerský.

Za srdnatě bojující mladé nastoupili David Jízdný, Kryštof Sochna, Marek Kočica, Jara Černý, Roman Pros ml., Standa Nestrašil, Adam Bruzl a Ondra Symerský.

Děkujeme našim mladším golfovým kamarádům za krásný golfový zážitek a večerní úhradu celodenního účtu v místní restauraci a těšíme se na další setkání v roce 2023.

Za staré, ale jinak duchem neustále mladé golfisty, Jirka Symerský