menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Reprezentační mládežnická družstva postupují z kvalifikací z prvních míst

28. 07. 2021

Všem našim mládežnickým družstvům se podařilo postoupit z regionálních kvalifikací do Mistrovství ČR družstev mládeže z prvních míst.

Úterý 20. července bylo ve znamení kvalifikačních kol soutěží Mistrovství ČR družstev mládeže, konkrétně pro věkové kategorie do 14 a do 18 let.

Smíšené družstvo do 14 let hrálo na Kunětické Hoře a v konkurenci 27 družstvev z regionu Východ ČR zvítězilo o 7 ran před Golf Clubem Svratka 1932.
Družstvo hrálo pod vedením kapitána P. Šustka ve složení T. Fašina, T. Fialová, E. Otiepková a O. Šustek.
Na turnaji startoval i B-tým, který v sestavě D. Běhal, J. Juráček, J. Oplatková a A. Zavřel obsadil 10. místo.

Družstvo dívek a chlapců do 18 let startovalo v Olomouci. Obě družstva svoje kvalifikace rovněž ovládla a s přehledem postoupila do finálových turnajů.
Dívky hrály ve složení M. Poláková, B. Bujáková, T. Zavřelová a S. Hlinomazová, kapitánkou byla L. Hinnerová.
Chlapci, vedení kapitánem S. Nestrašilem, nastoupili v sestavě B. Bertényi, B. Kötel, J. Šustek a F. Jakubčík, který se na úplný závěr turnaje postaral o nový rekord olomouckého hřiště - 65 ran!

Tento týden v úterý 27. července pak svoji regionální kvalifikaci ovládlo i smíšené družstvo do 16 let vítězstvím na ropickém hřišti o 13 ran před GC Austerlitz.
Složení družstva - T. Fašina, S. Hlinomazová, E. Oitepková, P. Pololáník, T. Sobotka a O. Šustek (kapitán M. Mojžíš).

Děkujeme všem hráčů a kapitánům za skvělou reprezentaci klubu a přejeme hodně štěstí ve finálových turnajích Mistrovství ČR.

U14 - Kunětická Hora