menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Postup družstev U14 a U18 do finále M ČR

23. 07. 2020

V úterý 21.7. se odehrály regionální kvalifikace družstev mládeže do 14 a do 18 let, ve kterých se představili i naši mladí hráči. Všem družstvům se podařilo postoupit do finálového turnaje Mistrovství ČR, který se bude konat 18.-20.8. v Beřovicích.

Na hřišti v Olomouci se hrála kvalifikace smíšených družstev věkové kategorie do 14 let, ve které startovala 2 družstva. A-tým ve složení A. Benčík, E. Otiepková, O. Šustek a A. Zapletalová zvítězil celkový součtem 232 ran. B-tým (J. Juráček, M. Laimar, E. Moučka, J. Oplatková) skončil na 12. místě. Startovalo 26 družstev z regionů ČGF Východ a Severovýchod. Kapitány týmů byli P. Moučka a M. Laimar.

Dívky do 18 let hrály kvalifikaci v Lázních Bohdaneč a obsadily 2. místo, 6 ran za vítězným Beskydským GK. Za družstvo nastoupily B. Bujáková, M. Haufová, S. Hlinomazová a T. Zavřelová. Kapitánkou byla L. Hinnerová.

Chlapci do 18 let nastoupili ke kvalifikačnímu kolu na Kunětické Hoře a stejně jako dívky skončili na 2. místě za týmem z Ropice (tentokrát však o pouhé 2 rány). Pod vedením kapitána M. Mojžíše hráli A. Bruzl, F. Jakubčík, J. Pololáník a J. Šustek.