menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

MOŽNOST HRY V NOVĚ VYTVOŘENÉM "MORAVSKÉM GOLFOVÉM TROJÚHELNÍKU"

15. 01. 2020

Díky nové dohodě, kterou společnost Tatry mountain resorts ČR a.s. (TMR) podepsala, se dalším partnerským hřištěm stává Golf Resort Olomouc. TMR smlouvu s Golf Resort Olomouc podepsala na dva roky.
Co tato nově domluvená spolupráce pro členy GC Brno znamená? S příplatkem pouhých 2 000 Kč k ročnímu členskému příspěvku (u osobního členství) si každý člen GCB může zahrát na hřištích Ostravice a Olomouc zdarma, a to neomezeně po celou sezónu 2020. Tyto výhody mohou samozřejmě využít i členové GC Brno s jiným druhem členství. Stačí doplatit rozdíl mezi ročním hracím poplatkem, který pro rok 2020 platí, a částkou 23 tisíc Kč.

Tabulka ročních příspěvků včetně doplatku pro neomezenou hru na Ostravici a Olomouci je zde...

V případě zájmu o rozšířenou možnost hry na partnerských hřištích TMR můžete buď kdykoli uhradit doplatek k příslušnému typu členství na stejné číslo účtu, kam hradíte roční příspěvky (372567593/0300, VS=členské číslo), případně, pokud jste ještě příspěvky neuhradili, rovnou zaplatit celou částku včetně doplatku.