menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Mistrovství ČR smíšených družstev do 16 let - 3. místo!

14. 08. 2019

Ve středočeských Beřovicích proběhl od úterý 13.8. Mistrovství ČR smíšených družstev mládeže do 16 let - Pohár klubů. Naše družstvo skončilo v úterní jednokolové kvalifikaci na 8. místě a postoupilo tak do play-off o titul, hraného na jamky. Ve středečním čtvrtfinále si naši mladí reprezentanti vyšlápli na vítěze kvalifikace - družstvo Greensgate GC z Dýšiny a po vítězství v obou dopoledních foursomech přetlačili svého soupeře i v odpoledních singlech a zvítězili 5:2 na zápasy. Ve čtvrtečním semifinále se našim hráčům již tolik nedařilo a podlehli Golf & Country Clubu Svobodné Hamry 2:5. V pátečním souboji o 3. místo zdolalo naše družstvo GC Kunětická Hora 4,5:2,5 a odváží si z Poháru klubů bronzové medaile. GRATULUJEME!

Družstvo startovalo ve složení: Sofie Hlinomazová, Mariana Poláková, Tereza Zavřelová, Adam Bruzl, Filip Jakubčík, Jan Šustek a Kryštof Jan Veselý. Kapitánem družstva byl Petr Moučka.