menu

GOLF CLUB BRNO - GCBRN je zapsaný spolek

golf club brno, golf jinačovice, golf kaskáda, golfový areál, golf, golfové hřiště, driving range, hotel, restaurace, indoor

Aktuality
Členství
Časopis Kaskáďan
Turnaje na Kaskádě
Kontakty

Mistrovství ČR družstev mládeže do 14 a 18 let - 2x 3. místo

22. 08. 2020

Na Mistrovství ČR družstev mládeže, které se hrálo 18. - 20. srpna v Beřovicích, získali naši reprezentanti dvě bronzové medaile - obě starší družstva - družstvo chlapců do 18 let a družstvo dívek do 18 let.
Smíšené družstvo do 14 let skončilo na 7. místě.

Družstva do 18 let hrála jamkové play-off, do kterého se nominovalo 8 nejlepších družstev z regionálních kvalifikací.
Chlapci si ve čtvrtfinále hravě poradili s GC Pyšely (4:1), v semifinále však nestačili na pozdějšího vítěze z Hodkoviček, kterému těsně podlehli 3:2. V boji o bronz zdolali silný plzeňský Greensgate 4:1. Zvítězili chlapci z GC Hodkovičky.
Za tým nastoupili A. Bruzl, F. Jakubčík, J. Pololáník a J. Šustek, kapitánem byl M. Mojžíš.
Dívky ve čtvrtfinále přehrály sokyně z Karlových Varů (4:1), avšak v semifinále podlehly zbraslavskému Prague City GC 3,5:1,5. O 3. místo se střetly s regionálními rivalkami z GC Austerlitz, které porazily jasně 4:1. Vítězství putuje na sever Moravy do Beskydského GK.
Družstvo hrálo ve složení B. Bujáková, M. Haufová, S. Hlinomazová, M. Poláková a T. Zavřelová, kapitánkou byla L. Hinnerová.
Družstva do 14 let hrála tříkolový turnaj na rány. Naši mladí hráči drželi po prvním i druhém kole šesté místo s nevelkou ztrátou na soupeře, ale nejhorší poslední kolo je posunulo na konečnou 7. pozici, což je po loňském boji o zlato jistě zklamáním. Z vítězství se radovali mladí hráči z GC Hodkovičky.
Složení družstva - D. Běhal, T. Fašina, E. Otiepková, O. Šustek, A. Zapletalová, kapitánem byl P. Moučka.